Du er her:
 
Arkiv

Ny Multibane

Pressemeddelelse.

 

Ny bevilling til Unge skaber Korup

 

Det er med stor glæde – og en vis stolthed at Unge skaber Korup kan meddele at der igen er skabt økonomisk mulighed for at udvikle og forbedre aktivitetsmulighederne for børn og unge i Korup.

 

Unge skaber Korup har fra Odense Kommunes forstadspulje fået bevilget 600.000 kr. til etablering af en ny og spændende multibane.

 

I forbindelse med udviklingen af projektet blev der fremført ønsker om, at der skulle være mulighed for lave flere forskellige sportsaktiviteter på den nye bane. Disse ekstra faciliteter koster penge og glæden var derfor stor, da Lokale og Anlægsfonden forleden besluttede at bevilge yderligere 100.000 kr. til projektet.

 

Denne ekstrabevilling har skabt mulighed for at etablere en yderst spændende og mere funktionel multibane.

 

Med økonomien på plads til projektet er Unge skaber Korup nu i gang med at forhandle med leverandører med henblik på, at sikre en optimal løsning således, at man får mest muligt for pengene.

 

Den nye multibane bliver opført i forbindelse med det nye Korup Kultur- & Idrætscenter og forventes etableret i løbet af sensommeren i år.

Kristian Vedel – hovedformand for Korup Idrætsforening udtaler: Det er med stor tilfredshed at der er skabt økonomisk mulighed for at opføre en ny spændende multibane ved KKIC. Vi både håber og tror, at denne multibane vil være attraktiv for mange børn og unge i Korup og omegn – det være sig både foreningsmedlemmer ligesom børn og unge der ikke er medlem af en forening også er yderst velkommen til at bruge banen.

 

Claus Dansbo – ungdomsformand KIF Fodbold udtaler: Vi er i Korup Idrætsforenings fodboldafdeling yderst tilfredse med at der er skabt mulighed for at etablere en multibane ved KKIC. En bane med moderne kunstgræs er særdeles attraktiv for alle vores medlemmer. Banen vil naturligt både blive brugt i forbindelse med foreningens aktiviteter og af områdets børn og unge i fritiden.

 

Jørgen Mikkelsen – centerleder i KKIC udtaler: Vi er også i KKIC utrolig glade for Unge skaber Korups initiativ omkring en multibane. Med etablering af denne bane får vi endnu en spændende aktivitetsmulighed – både for Korup skole og vores mange brugere og gæster i centret.

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst Kristian Vedel på 2043 0021.

Unge skaber Korup er et lokalt samarbejde mellem Korup Idrætsforening, Det Danske Spejderkorps – Korup (Ryds Gruppe), Tarup Ungdomsskole, Korupklubben og Korup skole. Formålet med samarbejdet er at medvirke til at skabe et godt ungemiljø i Korup. Unge skaber Korup arbejder blandt andet med at afvikle spændende arrangementer for børn og unge på tværs af eksisterende aktiviteter.

 

FÆLLESSPISNING AFLYST

Fællesspisningen tirsdag den 01/12 2020 er AFLYST.

Vores koncept er desværre ikke muligt at gennemføre i den nuværende corona-situation.

Vi håber

Forsamlingsforbud!

Forsamlingsforbuddet er forlænget til og med søndag den 13/12 2020. Reglerne for børn og unge u/21 år (50 prs.) og voksne o/21 (10 prs.) gælder forsat.

Krav om brug af mundbind i KKIC er uændret, der

Julefrokost 2020 aflyst

Med henvisning til den forsatte usikre "Corona-situation" har KKIC besluttet at aflyse vores julefrokost fredag den 20. november 2020.

Vi håber og tror på, at vi kan afvikle arrangementet igen i 2021.

Korup Kultur- & Idrætscenter    ·     Præstevej 12    ·    5210 Odense NV    ·    Telefon 6594 2694    ·    info@kkic.dk


dankort Visa mastercard - Alle priser er i DKK og inkl. moms. - Se handelsbetingelser